Program afiliere

Termeni si Conditii pentru Programul de Afiliere al Orisha Naturals SRL

Pentru a aplica, acceseaza afiliere.orisha.ro

Preambul. Definitii

Afiliat: O persoana fizica sau juridica, care participa la programul de afiliere al Orisha Naturals SRL, promovand produsele companiei catre comunitatea sa si castigand un comision pentru vanzarile generate prin intermediul linkului sau codului sau unic de afiliere.

Creator de continut: O persoana sau entitate care creeaza si impartaseste continut original in forma de text, fotografii, video, audio sau alte forme media, adesea prin intermediul platformelor online.

Comision: Suma de bani pe care un afiliat o primeste pentru vanzarile generate prin intermediul linkului sau codului sau unic de afiliere, calculat ca un procent din valoarea de vanzare a produselor Orisha Naturals SRL achizitionate de clienti.

Forta Majora: Un eveniment sau o circumstanta care este dincolo de controlul rezonabil al unei parti, care impiedica acea parte sa isi indeplineasca obligatiile conform acestui acord. Acestea includ, dar nu se limiteaza la, fenomene naturale cum ar fi cutremure, inundatii sau alte dezastre naturale, razboaie, revolutii, embargouri, incendii devastatoare sau blocari ale functionalitatii tehnologice datorate unor factori externi.

Continut/Postare: Materialul media creat si impartasit de un afiliat in scopul de a promova produsele Orisha Naturals SRL. Acesta poate include, dar nu se limiteaza la, text, fotografii, video sau audio.

Proprietate Intelectuala: Drepturile legale recunoscute asupra creatiilor mintii, cum ar fi inventii; lucrari literare si artistice; design-uri; simboluri, nume si imagini utilizate in comert. In cazul acestui acord, se refera la toate materialele de marketing si continutul generat de afiliati pentru promovarea produselor Orisha Naturals SRL.

Reziliere: Procesul prin care acest acord este anulat sau incheiat, fie la initiativa Orisha Naturals SRL, fie la cea a afiliatului, in conformitate cu termenii si conditiile specificate in acest acord.

Produse: Bunurile comercializate de Orisha Naturals SRL care sunt disponibile pentru promovare prin intermediul programului de afiliere.

Cod unic de afiliere: Un cod special generat si atribuit fiecarui afiliat, utilizat pentru a urmari vanzarile generate de acesta.

Link de afiliere: Un URL unic atribuit fiecarui afiliat, utilizat pentru a urmari vanzarile generate de afiliat.

Retur: Procesul de returnare a unui produs cumparat de un client catre Orisha Naturals SRL, in conditiile stabilite de politica de retur a companiei.

Platforma: Site-ul web sau aplicatia online prin intermediul careia Orisha Naturals SRL administreaza programul de afiliere si pe care afiliatul o foloseste pentru a se inscrie, a urmari vanzarile, a primi comisionul si a accesa materialele de marketing.

Intelegerea generala

Prin inscrierea la Programul de Afiliere Orisha Naturals SRL, sunteti de acord sa respectati si sa aderati la urmatorii Termeni si Conditii.

Inscriere

2.1. Inscrierea in Programul de Afiliere Orisha Naturals SRL este deschisa oricui are peste 18 ani si este creator de continut (fie detine un website sau blog activ ori posteaza regulat pe retele sociale continut relevant) ori lucreaza in industria frumusetii. Afiliatul poate functiona ca persoana juridica sau ca Persoana Fizica Autorizata cu obiect de activitate in publicitate, marketing, Coafura si alte activitati de infrumusetare, Activitati de Intretinere corporala sau orice alt obiect de activitate care permite promovarea produselor comercializate pe magazinul nostru. 

2.2. Acceptarea in Programul de Afiliere este la discretia Orisha Naturals SRL, bazata pe evaluarea paginii sau paginilor candidatului. Cererile sunt analizate de catre Orisha Naturals SRL, iar daca sunt aprobate, aplicantul va primi un cod de reducere unic pe care sa-l impartaseasca cu membrii comunitatii sale. Acest cod va oferi o reducere pentru orice comanda plasata prin magazinul online Orisha Naturals. Reducerea se cumuleaza cu orice alta promotie activa in magazinul nostru.

2.3. Nu acceptam site-uri sau bloguri cu continut obscen, violent, defaimator sau care pot aduce prejudicii reputatiei Orisha Naturals SRL.

Plati si Comisioane

3.1. Afiliatul va primi un comision pentru fiecare produs vandut si nereturnat prin intermediul codului de reducere. Comisionul poate varia de la produs la produs si poate fi ajustat periodic. Nivelul comisionului, vanzarile realizate pe baza codului individual sunt actualizate permanent in contul afiliatului de pe platforma noastra. 

3.2 Mod calcul comision. Returnari si rambursari catre consumatori

In cazul in care un client decide sa returneze un produs, politica de returnare a Orisha Naturals SRL se aplica. Detaliile acestei politici sunt disponibile pe site-ul nostru la pagina de Politica Retur.

In cazul in care un client nu este multumit de produs si alege sa il returneze folosit, Orisha Naturals SRL ofera o rambursare de 50% din valoarea produsului, conform programului nostru de satisfactie a clientului denumit Despagubirea pentru nefericire.

Orice comisioane platite pentru vanzarile care au fost ulterior returnate sau anulate vor fi deduse din comisionul datorat afiliatului in perioada de plata urmatoare. Comisionul se calculeaza in functie de suma efectiv incasata de la client (diferenta dintre suma de achizitie minus suma returnata catre client).

Orisha Naturals SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceasta politica in orice moment, cu notificare prealabila catre afiliat.

3.3. Comisioanele vor fi afisate in timp real pe platforma noastra, unde Afiliatul poate urmari achizitiile efectuate cu codul sau de reducere.

3.4. Comisioanele vor fi platite lunar. Pentru sumele mai mici de 100 lei, se va percepe o taxa de 7 lei.

3.5. Comisioanele vor fi platite la sfarsitul fiecarei luni calendaristice, cu o intarziere de 30 de zile pentru a permite returnarile si anularile.

3.6. Toate platile vor fi efectuate prin transfer bancar.

3.7. Daca Afiliatul alege sa opereze ca Persoana Fizica Autorizata (PFA) sau ca Societate cu Raspundere Limitata (SRL), Orisha Naturals SRL va notifica afiliatul pentru emiterea facturii de catre Afiliat inainte de efectuarea platii. Alternativ, Afiliatul poate opta pentru a primi compensatia in baza unui acord de drepturi de autor. In acest caz, este responsabilitatea Afiliatului sa respecte toate obligatiile fiscale si legale asociate cu optiunea sa de lucru. Orisha Naturals SRL nu este responsabila pentru conformitatea fiscala sau legala a Afiliatului.

DREPTURI SI OBLIGATII AFILIAT

4.1. Drepturi Afiliat:

Afiliatul are dreptul sa beneficieze de toate avantajele mentionate in acest Program de Afiliere, inclusiv comisioanele si recompensele acordate pentru vanzarile generate prin utilizarea codului sau de afiliere.

Afiliatul are dreptul sa aiba acces la platforma dedicata unde poate urmari in timp real achizitiile realizate cu codul sau de reducere si sa vizualizeze comisioanele aferente.

Afiliatul are dreptul sa-si inceteze participarea la Programul de Afiliere in orice moment, cu o notificare prealabila de 15 zile lucratoare trimisa catre Orisha Naturals SRL.

4.2. Obligatii Afiliat:

Afiliatul este obligat sa respecte termenii si conditiile Programului de Afiliere, precum si legile aplicabile.

Afiliatul este obligat sa nu foloseasca materialele de marketing si informatiile confidentiale primite in cadrul Programului de Afiliere in alte scopuri decat cele specifice Programului.

Afiliatul este obligat sa se asigure ca toate informatiile oferite catre Orisha Naturals SRL sunt corecte si complete si sa informeze Orisha Naturals SRL de orice modificari ale acestor informatii in timp util.

Afiliatul este responsabil pentru declararea si plata tuturor impozitelor datorate ca urmare a comisioanelor primite prin participarea la Programul de Afiliere.

DREPTURI SI OBLIGATII ORISHA NATURALS SRL

5.1. Drepturi Orisha Naturals SRL:

Orisha Naturals SRL are dreptul de a modifica termenii si conditiile Programului de Afiliere, cu notificare prealabila catre Afiliat.

Orisha Naturals SRL are dreptul de a incheia participarea unui Afiliat la Program de Afiliere in cazul in care acesta incalca termenii si conditiile Programului.

Orisha Naturals SRL are dreptul de a solicita de la Afiliat documente si informatii pentru a verifica respectarea de catre Afiliat a termenilor si conditiilor Programului de Afiliere.

5.2. Obligatii Orisha Naturals SRL:

Orisha Naturals SRL este obligata sa furnizeze Afiliatului toate materialele de marketing si informatiile necesare pentru a participa la Programul de Afiliere.

Orisha Naturals SRL este obligata sa calculeze si sa plateasca comisioanele Afiliatului in mod corect si la timp, conform prevederilor Programului de Afiliere.

Orisha Naturals SRL este obligata sa respecte toate legile aplicabile in legatura cu functionarea Programului de Afiliere.

Crearea de Continut. Responsabilitati si Obligatii

6.1. Afiliatul este responsabil pentru dezvoltarea, operarea si intretinerea site-ului sau web sau a canalelor sale de comunicare si pentru toate materialele care apar pe acesta.

6.2. Orisha Naturals SRL nu este responsabila pentru continutul sau materialele site-ului sau canalelor afiliatului.

6.3. Afiliatul se angajeaza sa nu faca publicitate prin mijloace neloiale sau inselatoare.

Orisha Naturals SRL asteapta de la Afiliat sa creeze continut in conformitate cu principiile de buna conduita, etica si morala. Nu se accepta niciun fel de discriminare.

6.4. Orisha Naturals SRL isi rezerva dreptul de a termina imediat colaborarea cu orice Afiliat care nu respecta aceste reguli, si poate anula codul de reducere in orice moment.

6.5. Afiliatul va primi de la Orisha Naturals SRL un voucher de bun venit si pachete PR cu produsele noastre.

6.6. Orisha Naturals SRL isi rezerva dreptul de a revizui si aproba in mod explicit orice utilizare a materialelor noastre de marketing de catre Afiliat.

Proprietatea Intelectuala

7.1. Toate drepturile de proprietate intelectuala in legatura cu continutul si materialele de marketing furnizate de Orisha Naturals SRL, inclusiv, dar nu limitat la, marci comerciale, drepturi de autor si alte drepturi privind proprietatea intelectuala, raman proprietatea exclusiva a Orisha Naturals SRL.

7.2. Orisha Naturals SRL ofera Afiliatului o licenta neexclusiva, revocabila, fara drept de sublicentiere, pentru a utiliza materialele de marketing si continutul Orisha Naturals SRL in conformitate cu aceste Termeni si Conditii si numai in scopul de a promova Programul de Afiliere.

7.3. Afiliatul nu trebuie sa modifice, adapteze, traduca, creeze opere derivate, decompileze, reverse-engineer, disassemble sau altfel incerce sa descopere codul sursa al materialelor de marketing sau a altui continut al Orisha Naturals SRL.

7.4. Continutul creat de afiliat care face referire la Orisha Naturals SRL sau la produsele sale ramane exclusiv proprietatea afiliatului. Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii, afiliatul isi da acordul implicit ca Orisha Naturals SRL sa reposteze materialele pe propriile canale de comunicare. Afiliatul are dreptul sa isi retraga acest acord in orice moment prin trimiterea unui mesaj privat cu textul "STOP REPOST", iar Orisha Naturals SRL va respecta aceasta solicitare.

7.5. Afiliatul garanteaza ca are toate drepturile necesare pentru a acorda licentele mentionate in aceasta sectiune si ca utilizarea continutului generat de afiliat de catre Orisha Naturals SRL nu va incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale tertilor.

7.6. Orisha Naturals SRL isi rezerva dreptul de a solicita incetarea utilizarii oricarui material daca considera ca utilizarea sa de catre Afiliat este prejudiciabila pentru brandul sau reputatia noastra.

Rezilierea

8.1. Orisha Naturals SRL isi rezerva dreptul de a rezilia un acord de afiliere cu orice Afiliat care nu respecta Termenii si Conditiile prezentate aici, la discretia sa exclusiva, cu notificare prealabila Afiliatului prin e-mail sau prin orice alt mijloc de comunicare.

8.2. Afiliatul poate rezilia acest acord in orice moment, cu orice motiv, cu notificare scrisa prin e-mail catre Orisha Naturals SRL.

8.3. La rezilierea Acordului, toate licentele acordate de Orisha Naturals SRL catre Afiliat vor inceta imediat si Afiliatul trebuie sa inceteze imediat orice utilizare a marcilor, materialelor de marketing, si orice alt continut al Orisha Naturals SRL.

8.4. Toate drepturile la comisioane neplatite si alte sume datorate Afiliatului pana la data terminarii vor fi platite la urmatoarea plata programata.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

9.1. Orisha Naturals SRL isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre acesti Termeni si Conditii la discretia sa absoluta si fara obligatia de a oferi o justificare pentru astfel de modificari.

9.2. Orisha Naturals SRL va notifica Afiliatul prin e-mail sau prin alte mijloace de comunicare ale oricarei modificari semnificative ale Termenilor si Conditiilor cu cel putin 14 zile inainte de intrarea in vigoare a modificarilor.

9.3. In cazul in care Afiliatul nu este de acord cu modificarile facute la Termenii si Conditiile, Afiliatul are dreptul de a rezilia acest Acord cu efect imediat. Utilizarea continuata a Programului de Afiliere de catre Afiliat dupa intrarea in vigoare a modificarilor semnificative va fi considerata ca acceptarea de catre Afiliat a acestor modificari.

Forta Majora

10.1. Orice circumstanta neprevazuta si de neinvins, independenta de vointa partilor, care face imposibila indeplinirea obligatiilor fiecarei parti, va fi considerata forta majora.

10.2. Partile vor fi exonerate de indeplinirea obligatiilor lor in caz de forta majora. Daca forta majora nu inceteaza in termen de 3 luni de la notificarea sa, oricare dintre parti poate rezilia acest contract.

Protectia Datelor

11.1. Orisha Naturals SRL se angajeaza sa respecte toate legile si reglementarile aplicabile privind protectia datelor, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR).

11.2. Toate informatiile personale ale afiliatului, colectate in cadrul acestui program de afiliere, vor fi tratate in mod confidential si in siguranta. Orisha Naturals SRL va utiliza aceste informatii numai in scopul de a gestiona Programul de Afiliere si pentru a indeplini obligatiile sale contractuale fata de afiliat.

11.3. Orisha Naturals SRL nu va divulga informatiile personale ale afiliatului catre terte parti, cu exceptia cazului in care acest lucru este necesar pentru a indeplini obligatiile sale contractuale sau daca este cerut de lege.

11.4. Orisha Naturals SRL va pastra datele personale ale afiliatului numai pentru perioada necesara pentru indeplinirea scopurilor pentru care acestea au fost colectate sau in masura in care acest lucru este permis de lege.

11.5. Afiliatul are dreptul de a solicita acces la, rectificarea sau stergerea datelor personale sau restrictionarea prelucrarii, precum si dreptul de a se opune prelucrarii si dreptul la portabilitatea datelor. Orice astfel de cereri ar trebui adresate prin e-mail la adresa de contact furnizata de Orisha Naturals SRL.

11.6. Afiliatul are dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal daca considera ca prelucrarea datelor sale personale incalca GDPR.

Confidentialitatea

12.1. Toate informatiile pe care Afiliatul le primeste in legatura cu Programul de Afiliere Orisha Naturals, inclusiv, dar fara a se limita la, nivelul de comisionare, sunt considerate a fi confidentiale. Afiliatul se angajeaza sa nu dezvaluie aceste informatii unor terte parti si sa le foloseasca numai in scopul de a participa la Programul de Afiliere.

12.2. Obligatia de confidentialitate nu va aplica pentru informatiile care (i) erau deja in posesia publicului la momentul divulgarii lor; (ii) devin publice fara niciun fel de eroare din partea Afiliatului; (iii) sunt dezvaluite cu acordul prealabil scris al Orisha Naturals SRL; sau (iv) trebuie dezvaluite in conformitate cu legile, regulamentele sau ordinele unui tribunal sau a unei alte autoritati guvernamentale.

12.3. Obligatia de confidentialitate va supravietui terminarii acestui Acord. Orice incalcare a obligatiilor de confidentialitate poate rezulta in terminarea imediata a participarii Afiliatului la Programul de Afiliere si/sau alte masuri legale.

12.4. Orisha Naturals SRL se rezerva dreptul de a actualiza sau de a schimba aceste conditii de confidentialitate in orice moment, cu o notificare prealabila Afiliatului. Continuarea participarii la Programul de Afiliere dupa efectuarea oricaror modificari va constitui acceptarea de catre Afiliat a acestor schimbari.

EXONERARE DE RASPUNDERE

13.1. Orisha Naturals SRL nu garanteaza si nu face nicio declaratie sau promisiune cu privire la potentialul de castig al Afiliatului in cadrul Programului de Afiliere. 

13.2. Orisha Naturals SRL nu va fi responsabila pentru orice dauna, pierdere, cheltuiala sau raspundere pe care Afiliatul o poate suferi ca urmare a incalcarii de catre acesta a oricaror legi fiscale sau alte reglementari aplicabile in legatura cu participarea la Programul de Afiliere.Legea Aplicabila si Jurisdictie

14.1. Prevederile acestui program sunt guvernate de legile din Romania.

14.2. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror dispute care pot aparea in legatura cu acesti Termeni si Conditii.