Despagubirea in caz de nepotrivire

Regulamentul Campaniei "Despagubire in caz de nepotrivire"

  1. Generalitati: Campania "Despagubire pentru nepotrvire" este valabila DOAR pentru brandurile ma:nyo, Jayjun, Nuggela & Sule si Blue Scents, achizitionate in perioada 01.01-01.05.2024, conform detaliilor disponibile pe site-ul nostru. Campania ofera posibilitatea de a returna gratuit produsele utilizate, in schimbul unui voucher cu valoare de 50% din pretul produsului.
  2. Eligibilitate: Produsul returnat trebuie sa faca parte din brandurile selectate la punctul 1, iar solicitarea de retur sa fie trimisa in cel mult 15 zile de la primirea produselor. 
  3. Procesul de Returnare: Pentru a initia returnarea produsului, trebuie sa ne trimiti un email la contact@orisha.ro cu numarul comenzii, data, numele tau si produsul sau produsele pe care doresti sa le returnezi. Iti vom trimite un link catre un chestionar online, care trebuie completat pentru a evalua experienta ta cu produsul. Ai 3 zile sa il completezi. Dupa completarea chestionarului, te vom ruga sa ne indici lockerul easybox unde poti lasa pachetul. Noi vom emite cererea de returnare si, dupa ce produsul ajunge la noi, in maxim 3-5 zile lucratoare vom emite voucherul.
  4. Emiterea si Utilizarea Voucherului: Voucherul va fi trimis electronic si reprezinta 50% din pretul produsului returnat. Este valabil timp de 3 luni de la data emiterii.
  5. Restrictii: Campania "Despagubire in caz de Nepotrivire" nu se aplica produselor care au fost deteriorate intentionat sau neutilizate. Produsele returnate trebuie sa fi fost utilizate conform instructiunilor de pe ambalaj.
  6. Durata Campaniei: Campania este valabila de la 01.08.2023 la 31.12.2023. In cazul retragerii acesteia, comenzile plasate inainte de retragerea campaniei vor continua sa beneficieze de aceasta despagubire.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau incheia acest program oricand, fara preaviz. Va multumim pentru intelegere si va dorim o experienta placuta de cumparaturi!