Metode de Plata

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi fara probleme, acceptam mai multe metode de plata sigure si convenabile. Puteti alege cea care va convine cel mai bine atunci cand efectuati o comanda:

  1. Shopify Payments credit card payments: Acceptam toate principalele carduri de credit/debit prin platforma noastra de plata securizata, Shopify Payments. In momentul efectuarii platii, veti fi redirectionat catre o pagina securizata pentru a introduce detaliile cardului.
  2. Shop Pay: Daca aveti un cont Shop Pay, puteti alege aceasta metoda pentru o plata rapida si simpla. Shop Pay memoreaza in siguranta informatiile dvs. de livrare si de plata, astfel incat sa puteti efectua o comanda cu un singur clic.
  3. Apple Pay si Google Pay: Pentru a face cumparaturi cu usurinta de pe dispozitivele dvs. mobile, acceptam si Apple Pay si Google Pay. Acestea sunt metode de plata rapide, sigure si convenabile care va permit sa efectuati plati cu un singur clic, fara a fi nevoie sa introduceti detaliile cardului de fiecare data.
  4. PayPal Express: Acceptam PayPal pentru a oferi o optiune suplimentara de plata sigura. Daca aveti un cont PayPal, puteti alege aceasta optiune si veti fi redirectionat catre site-ul PayPal pentru a finaliza plata.
  5. Plata ramburs: Pentru cei care prefera plata la livrare, oferim optiunea de a plati ramburs. Aceasta inseamna ca veti plati suma datorata direct curierului la primirea coletului.

Daca aveti probleme sau intrebari legate de plata, nu ezitati sa ne contactati la contact@orisha.ro. Echipa noastra de asistenta pentru clienti este mereu aici pentru a va ajuta.

Te rugam sa retii ca toate tranzactiile sunt sigure si criptate, iar informatiile tale de plata sunt protejate.