Informatii Livrare

La Orisha Beauty, ne straduim sa oferim un serviciu de livrare prompt si eficient pentru toate comenzile noastre. Livram produsele noastre folosind serviciile oferite de Sameday, atat direct la usa, cat si la punctele de colectare Easybox.

  1. Livare la usa: Pentru confortul dumneavoastra, oferim livrare direct la adresa dumneavoastra. Costul pentru acest serviciu este de 20 de lei. Pentru comenzi care depasesc 180 de lei (inclusiv), livrarea la usa este gratuita.
  2. Livare la punctele de colectare Easybox: Pentru cei care prefera sa-si ridice produsele la momentul potrivit pentru ei, oferim optiunea de livrare la punctele de colectare Easybox. Costul pentru acest serviciu este de 14 lei pentru comenzi sub 150 de lei. Pentru comenzi care depasesc 150 de lei (inclusiv), livrarea la punctele de colectare Easybox este gratuita.

Pentru a alege metoda de livrare preferata, va rugam sa o selectati in momentul efectuarii comenzii. Atentie! Daca optati pentru livrarea la EasyBox, veti avea posibilitatea sa alegeti lockerul dupa ce platiti pentru comanda.

Daca aveti intrebari sau probleme legate de livrare, nu ezitati sa ne contactati la contact@orisha.ro. Echipa noastra de asistenta pentru clienti este mereu aici pentru a va ajuta.