Politica de rambursare

În UE aveți dreptul de a va retrage din contract si de a returna produsele achiziționate on-line  în termen de 14 zile, pentru a beneficia de rambursarea integrală a sumei plătite, fara a fi necesar invocarea unui temei anume.

Perioada de reflecție de 14 zile nu este valabilă în cazul tuturor produselor. Sunt exceptate produsele care au fost desigilate sau utilizate.

Metode retragere din contract

Cumparatorul are obligatia de a informa societatea ORISHA NATURALS SRL cu privire la decizia de retragere din contractul de achiziție. Societatea ORISHA NATURALS pune la dispozitia Cumparatorilor un model de formular de retragere pe care să îl puteți folosi pentru a comunica decizia dumneavoastră. Dupa procesarea cererii de retragere, societatea ORISHA NATURALS SRL, va trimite un curier la adresa indicata de catre cumparator, pentru a fi ridicat coletul. 

Aveți la dispoziție 14 zile pentru a trimite înapoi produsele.

Cumparatorul va suporta cheltuielile de transport. Costul este de 15 lei + TVA pentru primul kg, la care se adauga 1.10 lei + TVA pentru fiecare kilogram suplimentar. Costul total va fi scazut din suma ce va fi rambursata.

Obținerea unei rambursări

Societatea ORISHA NATURALS SRL este obligata să vă returneze banii, excluzand taxele de transport, în termen de 14 zile de la primirea cererii dumneavoastră de anulare a comenzii. Rambursarea poate întârzia în cazul în care comerciantul nu a primit produsele înapoi sau cel puțin dovada că le-ați trimis.